Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Friday, August 17, 2012

Giveaway Ramadhan Special ♥


klik banner klau nk join
tamat 17 Ogos 2012

Hadiah yang bakal korang menang cam kat bawah ni






terima kasih pada  Wanita2u.atau  Wanita2u.com. yang menaja semua hadiah di atas tu
Terbaiikkkk :)

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Tuesday, August 14, 2012

giveaway: blog anniversary

klik banner klau nak join
tamat pada 9 Sept 2012

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn


Monday, August 13, 2012

Tag & Win from Habib Jewel

Kalau nak join kena selalu tengok kat FB Habib Jewel setiap hari.
Banyak hadiah menarik menanti anda. Jomlah ramai2 kite tag & win sekarang
terjah fb

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Friday, August 10, 2012

Merdeka-Raya Random Giveaway by Lyana's Studio


klik banner klau nk join


Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

SAYA NAK HADIAH RAYA DARI LIEYA SYAIRA


header lieya
klik banner klau nk join
tamat 7 Sept 2012


Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Wednesday, August 8, 2012

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa

klik banner klau nk join


Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

GiveAway (Ramadhan 1433H) by Jaja Sutera

klik banner utk sertai bersama
tamat pada 31 Ogos 2012

hadiah yang bakal dimenangi nanti

tag kawan2

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Giveaway dari MAMA-ILOVEU.BLOGSPOT.COM



Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Giveaway Raya untuk Semua

klik banner utk join
tamat pada 9 Ogos 2012

mesti terjah 
dan
untuk usha barang baikkkk punya...



Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Give Away by Syalyn : Kite nak raya

klik banner utk join
tamat pada 13 Ogos 2012

tag kawan2
Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Menang Julai lalu

Kemenangan bulan Julai yang lalu..baru gak nengok2 dan usha2. Al-maklumlah sibuk berpantang dan jaga anak2. Tambah2 bulan puasa ni, walaupun tak boleh puasa tapi kena gak sediakan juadah untuk keluarga bersahur dan berbuka.

toksah cite panjanglaaa...ni antaranya

1. menang voucher dari caah. 
untuk senarai penuh pemenang

2. dari My 1st Give Away senarai pemenang kat
dan Akma menang ni

Itu jelah..tak menang banyak mana pun. adelah tuah n rezeki skit bulan Julai lalu. Alhamdulillah...



Tuesday, August 7, 2012

Saya Nak Duit Raya dari Fatin Diana


klik banner klau nak join
tamat pada 13 Ogos 2012

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Bedak Arab Giveaway


klik banner utk join

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

GA raya, babe!


klik banner klau nak join
tamat pada 14 Ogos 2012

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn