Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Sunday, September 30, 2012

MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The Mess.

Klik banner klau nak join
tamat pada 30 Sept 2012

Jawapan or tekaan 
belasah je ni
70

hadiah yang bakal korang menang
copy + paste je dari MakBed' Journal
(jangan marah yer)

Sekotak penuh Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino yang penuh khasiat dan sedap rasanya. 
maaf Puan Jojes, sy cilok gambo dari belog anda. 
Brooch beso tapak tangan kome. 
Dan beberapa barangan Pre-Loved dari koleksi MAkbed sendiri.

Bestkan hadiah2 tu. Jom ramai2 kite join

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Wednesday, September 19, 2012

One pass of Resident Evil:Retribution giveaway

klik gambar ni klau nk tiket free :)
Nanti rajin2lah singgah kat blog ni yer
http://iluvcontest.blogspot.com/

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Tuesday, September 11, 2012

My Mom's Best 2nd Giveaway

Klik banner klau nak join
tamat pada 10 Okt 2012

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn


"Curi-Curi Suka" Giveaway!


Title: Curi-Curi Suka
Author: Liyana Zahim
Genre: Love

Klik gambar di atas atau link di bawah kalau nak join!

tamat pada: 11:59 p.m. Ahad, 16 September 2012

2 x Hadiah  : 
Pemenang akan dapat buku "Curi-Curi Suka" by Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

10 x Hadiah : 
Pemenang akan dapat EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

Lama dah xbaca novel cintan cintun ni..
Kalau dapat..boleh gak layan memalam sebelum beradu..hehe


Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Saturday, September 8, 2012

Snickers SPOT AND WIN



Boleh menang 4 tiket wayang setiap minggu

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Friday, September 7, 2012

Choclairs Stack A BOOM

join jom

hadiah yang bakal dimenangi
Amacam? Teruja tak? Ape tunggu lagi...

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn