Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Friday, October 19, 2012

Menang Hadiah dari MakBed


Rezeki + Tuah = Menang. Alhamdulillah...syukur. CiKema menang hadiah dari MakBed. Memang tak sangka kerana penyertaan di hari terakhir untuk MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The MessTekaan pun belasah je plak tu...hampir tepat dengan jawapan sebenar. 

sila klik utk tumbesaran
xpun klik SINI pun bole juga

inter frame wt hadiah yg blom buka 
Hadiah dah selamat sampai. Ini antara hadiah yang CiKema terima paling pantas gitu. Dapat2 je dari posmen Pos Laju, Kak Firzanah cam tau-tau je terus cakap cengini : "Amik gambar Bu..." (memang nak amik pic pun time tu) tau plak dia baca apa yang ade dalam fikiran ibu dia ni...hehe 


Mesti nak jadi model kecil ibu :)

Layannnzzz je la pic Kak Firzanah yang memang suka jadi model barang yang ibu selalu dapat dari pakcik Posmen or Pos Laju. Hehe

Kak Firzanah yang merasa dulu
Eh...boleh ke budak umur 3 tahun minum ayor Collagen tu? Bila cakap kat Kak Firzanah ni untuk perempuan je. Dia jawap...Kak Firzanah pun perempuan juga...Adeh..betul le tu, tapi bukan gegirl cam Kak Firzanah...bila tak bagi kang..nak melalak je. Sabo ajelah..


♥ Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semoga rezekimu tidak putus-putus buat kami :) 
♥ Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn 

Contest Secret Recipe

Kalau minaaatt sangat ngan Lisa Surihani, Tomok dan Beto Kushairy. Apa kate join contest ni

fb Secret Recipe Malaysia
Selamat Mencuba. 

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn



Thursday, October 18, 2012

GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera

klik banner ni utk join

tag kawan ramai2 utk join sama

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Gieyana Giveaway ~Saya Mahu!


kite join GA ni jom
.
.
.
klik banner ni klau nk join sama
tamat 19 Okt 2012
Saya Mahu menang dalam giveaway ini kerana....

saya memang mahukan Perfume Oil seperti ni
tak pernah cuba pun lagi
Tapi kalau dapat memang berbaloi sekali
Terima kasih le pada penganjur ga ni

eh..macam dah menang pulak..akeke
CiKema memang tak pernah beli or pakai perfume oil ni
Kalau pernah pakai pun, masa zaman sekolah dulu je
tu pun member punya...sian kan

Biasanya memang CiKema tak beli perfume
Selalu dapat bila mak/adik yang hadiahkan
bila dah kawin ni, suamilah yang hadiahkan
tapi tak pernah pulak nak beli kat Body Shop
huhu

Okeh..saye memang nak menang..
TQ

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

GSC Silver Jubilee Celebration


klik GSC Contest klau nak join

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Monday, October 8, 2012

Giveaway By Izwan


Hari Isnin yang mendamaikan ini
kite join GA ni
.
.
.
izwan+giveaway
klik banner klau nk join
tamat pada 16 Okt 2012
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Friday, October 5, 2012

Hadiah2 Menang GA

thanks buat semua penganjur ga yang pernah CiKema join/menang seblom ni. Sorry xinform pasal dah terima hadiah dari u all. Tapi ade juga yang CiKema dah siap-siap SMS. Cuma skang ni nak kasi credit pasal bagi hadiah2 tu pada CiKema. Suka sangat tau. Antaranya...

thanks to FIDA
FM dari Cameron Highlands.

thanks to EKIN
Ekin ni salah seorang penganjur tukang sponsor untuk ga CiKema iaitu ga dari akmarwati.com. Dia bermurah hati nak bagi hadiah yang dia sponsor tu iaitu brooch. Dia bagi extra lagi, button angry bird untuk anak2 CiKema. Terima kasih banyak-banyak yer Ekin.. :)

thanks to Caah
Tiket diskaun night safari Taiping dan FM dari Bandung.

thanks to http://izzahlt.blogspot.com/
Riben dan Owl Book Mark.

thanks to Aisyah dan Ieka
 Bracelet tajaan dari Zaralyla Shop.

thanks to www.alyzafisol.com
Satu-satunya kad raya yang CiKema terima pada raya tahun ni. Dah lama orang tak bagi kad raya. Dapat sekali FM dari Kemboja. :)


Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semoga rezekimu tidak putus-putus buat kami :)
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn

Thursday, October 4, 2012

Win Resident Evil | IMAX 3D ticket


Alhamdulillah...Ada menang lagi ...ni pula menang tiket wayang One pass of Resident Evil:Retribution giveaway

pic from http://iluvcontest.blogspot.com/
thanks to Sherry Go untuk tiket yang satu itu. En. Pejal yang gi tengok. Nak tengok beramai-ramai cerita ni tak sesuai untuk kanak-kanak le plak. Jadi CiKema soh En. Pejal  je yang menonton sorang2 sabtu lepas... CiKema ngan anak2 gi shopping..hehe... boleh review ulasan dari En.Pejal tentang Resident Evil ni kat SINI

Macam tiket wayang ni...kadang2 xbole nak join/claim sangat...pasal selalunya akan dapat 2 tiket je. Bila 2 tiket tu yang xsyioknyeee...bukan demand ke apa...anak ade 4, kalau semua xpergi atau xdapat menonton sekali memang xbest. Jadi kalau nak join kena pakai id CiKema ngan en. Pejal skali. Insya Allah kalau ade rezeki, semua dapat pergi sekali. Hehe

Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semua ni rezeki anak2ku jua. :)
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn

Wednesday, October 3, 2012

Menang di FB

Sekarang ni CiKema banyak join like & share kat FB. Mudah je. Kalau ada rezeki adolah. Kalau xdo tu, just let go and forget je. Alhamdulillah, syukur gak kalau dah memang rezeki adelah dapat juga 2 atau 3 hadiah. Antaranya...

syukur Alhamdulillah dapatlah hadiah bernilai RM500
Walaupun hadiah blom dapat lagi tapi CiKema tetap nak say thanks pada penganjur SuMiey Trd & Collection. Peraduan masih berjalan lagi. Kalau nak join silalah join untuk pusingan ke-2 pula yer.


Berikutnya menang cash juga...
CiKema salah seorang pemenang
thanks Golden Horse Cosmetics.

Xpasti cash tu dah di bank in ke blom, tetiba je bank CiKema ada masalah. Mungkin dah lama xbuat apa2 transaksi tu yang dia mogok. Nak cek kat ATM xde kesempatan lagi. Harap-harap dah masuk lah.

*update 6 Okt 2012* dah ade dlm bank pun..thanks :)

Lagi...
thanks to Amal Creative
Bantal ni dah lama sangat dapat. Sebelum kelahiran anak ke 4 CiKema iaitu Aqmar Farihah lagi. Sori lambat credit kat blog dan inform yang dah terima. Tapi cam dah inform melalui SMS..tak pelah..janji CiKema Suka ngan bantal ni..Cantik dan menarik. Kalau korang nak tempah untuk letak nama pun bole. Cari je Amal Creative kat FB.

Firzanah suka ngan bantal nombor ni


Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Rezekimu xputus-putus. Semua ni juga rezeki anak2ku juga. :)
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn

Airis 1st Birthday Giveaway Contest


klik banner utk join
tamat 17 Okt 2012
CiKema ucapkan 

Selamat Hari Lahir Airis!
Moga Airis jadi anak yang solehah dan diberkatiNYA selalu. 
Sentiasa memberi kebahagian kepada keluargamu di dunia dan di akhirat. 
Insya Allah. Aminn

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

1st Giveaway I Love Sleep: Happy Birthday


Happy Birthday from CiKema
klik banner klau nk join
tamat 31 Okt 2012
CiKema ucapkan 

Selamat Hari Lahir!
Moga hidupmu diberkatiNYA selalu. 
Bahagia di dunia dan di akhirat. 
Insya Allah. Aminn

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn