Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Thursday, November 8, 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

klik2 untuk join sama :)
Pengalaman dalam dunia blogging ni memang le xtau nak citer apa. Maklumlah CiKema bukannaye blogger otai aka glamer yer (ikan gelama pun bukan...hehe). Ada blog pun sebenarnya pasal nak join CGL (Contest, Giveaway & Lucky Draw) je. Kendian barulah membawa ke menambah pendapatan sampingan gitu. Buat masa ni xmasyuuukkk sangatlah kan...as mention before i'm not si ikan gelama..hehe...tu yang xberapa ramai yang nak mengadap blog aiii tuuuu...huhu... Dalam sedar xsedar tu dah dekat 3 tahun berblog. Apa yang syiok bila menang banyak hadiah dari ga yang CiKema join. yang xsyiok xde kot. Semuanya lebih kepada motivate diri sendiri untuk dijadikan teladan dan sempadan apabila BW ke blog orang.

Wahhh...panjang lebor plak cite. Tersasul lebih-lebih le pulak yer. Jangan muntah baca udah...Wokey...apa yang CiKema nak kabo..jangan xjoin ga Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com ni tau. 

Kalau sudi follow blog CiKema skali tau..tetiba promote blog sendiri keh keh... Momento AkmaFaizal

Hadiah yang bakal korang dapat kalau join Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee
2. 1 x Perfume sponsor dari www.siezuka.com
3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com
4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com
5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com
6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com
7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com
8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com
9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari FandyzBlog
10. 1 x Perfume Escada Miniature -Island Kiss Limited Edition sponsor dariwww.Alyzafisol.com
11. 2 x Ole - Ole dari Korea
12. 1 x Ole - Ole dari Singapore
14. 3 x Ole - ole dari Pangkor
15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland
16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean
17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty
18. 3 x Note Holder
19. Ole - Ole Dari Beijing

Kalau xjoin memang xdpt apa2 ler..hehe...
Join tau... :)

Wednesday, November 7, 2012

Jom Join Giveaway : Bersama Kleenex, Ini Ceritaku :)


Klik2 untuk join
tamat pada 29 Nov 2012

CiKema pilih cara yang kedua. Kamera xde. Kleenex pun xde. banyak alasan ko..isk isk
tapi  nak join gak kan...hehe
Oleh itu...inilah hasilnyeee


tadaaa


daaa..


mana daaa...




okeh tak? Hentam sajalah. hehe 
Kalau dah ade Kleenex tu nanti CiKema akan join untuk cara yang pertama pulak. 
bukan ke lagi banyak penyertaan lagi banyak peluang untuk menang hadiah.
(statement biasa T&C contest)
Boleh kan...kan...giler tamak...akekeke


Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)

Ada GA sempena Besday Mr. Eqbal Zack. Rugi kalau tak join...sebab, hadiah dia memang kaw-kaw besh sangat. Meh tengok kalau tak caye..
(copy + paste je dari n3 dia)


PRIZES

 TWO[2] winners 
Him/her will receive a Black Wallet and Red Purse by Alain Delon (Original)


FOUR [4] winners

It’s the original miniature from DKNY and RALPH LAUREN!
Join now, because FOUR [4] of you (him/her) will win a bottle!


TEN [10] winners

TEN [10] PARTICIPANTS will receive Eqbal Zack (EZ) Limited Editon Fridge Magnet

Amacam? Joinla ramai2 lagi...manalah tau korang antara yang bertuah tu ye dak? Lagi ramai join lagi meriah ga ni nanti...hehe

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Handmade Bag ct N honey 1st Giveawaypilihan

Assalamualaikum...lama dah CiKema xjoin ga. Kali ni nak try hok ni
klik kalau nak join sama
Kalau lah bertuah badan dan ade rezeki menang nanti, CiKema nak pilih beg ni. Cantik kan...nampak keayuan apabila memakainye. Walaupun CiKema ni Mak Budak...tapi sekali sekala nak jugak bergaya ...tak gitu?. Hehe
pilihan CiKema

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn