Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Thursday, October 31, 2013

GIVEAWAY HUJUNG BULAN BERSAMA MOHD NOOR SHAWAL!

Assalammualaikum semua...

Akak jadi sponsor hadiah untuk ga ni
Nanti join tau

start 18 Okt hingga 31 Okt 2013

Kalau sudi meh klik2 ni skali ek. TQ

Tuesday, August 27, 2013

"GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"

Assalammualaikum dan Selamat Hari Raya buat semua.
Moh kite join ga ni
Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

Monday, August 5, 2013

Tulis dan Menang by Delima Home

Assalammualaikum.. mari kite join berjemaah yer. Kalau nak menang hadiah kenalah join kan. Kalau tak join, memang tak boleh menang la..hehe

Delima Home 
apa ni? 1st time CiKema masuk sebab nak join contest. tapi setelah digodek2 website Delima Home ni, barulah Cikema tau serba serbi sikit tentang Delima Home ni. Jual barangan rumah terutamanya perabut dari ruang tamu rumah hinggalah ke laman rumah. Kiranya segala tentang rumah ade di jual kat situ.

Selain itu, Delima Home juga boleh bagi idea untuk dekorasi kat umah kita. Kalau dah boring kan..bolehlah tukar style. Cekedout je kat website Delima Home.

meh kite tengok antara produk Delima Home.

Photo: Fantasy Bedroom for your Smart Kids
Shop now : http://goo.gl/yh4mHf
Fantasy Bedroom for your Smart Kids

Photo: Seri Raya . Arfan Wooden Dining Set, 8 Seater, Cappucino
http://goo.gl/vCUAY

Check out more Raya Promotion at : http://goo.gl/xDbJ7
Seri Raya . Arfan Wooden Dining Set, 8 Seater, Cappucino


Photo: Clock . Starlight Stainless Steel Clock
http://goo.gl/H352J

More interesting designs at : http://goo.gl/1v1jq
Clock . Starlight Stainless Steel Clock
Photo: Get a beautiful curtain for Raya decoration
Shop now : http://goo.gl/UbU0u
Get a beautiful curtain for Raya decoration
haaa... macam2 lagilah ada kat Delima Home ni. Memang rambang matalah kalau tengok. Semua cantik-cantik tau. Kalau nak dan teruja sangat dengan apa jua perabut yang ada, sila2lah jenguk ke Delima Home. Korang boleh pilih mana satu yang berkenan di hati. Dah pilih2, bayar then diorang akan hantar ke rumah. Dah tak payah nak tawaf semua shopping complex yang ado. Tak delah penat berjalan di tengah kota...di tengah paneh ye dak. Jimat masa dan tenaga gitu. Klik2 je...trus dihantar ke rumah. Mudah kan

Okeh..kalau nak shopping barangan rumah, boleh terjah je mana2 link di bawah ni. 
Selamat shopping. Selamat Hari Raya buat semua. :)


CiKema pun nak shopping ni. tatata... ;)

Friday, June 21, 2013

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik

Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)

'' KLIK HERE TO JOIN ''

Moga2 ade rezeki Akma untuk menang hadiah. Aamiin

Segmen menang hadiah by zakieazid

Assalammualaikum... 
Akak join segmen ni...boleh menang hadiah lagi

Meh le kite join berjemaah
Moga2 ade rezeki untuk menang hadiah. Aamiin

Wednesday, June 19, 2013

SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST

Assalammualaikum

Tertarik dengan hadiah maka CiKema pun join  

Banyak Koleksi Pakaian dari SOFIEYA COLLECTION ni tau. Dan pastinya yang terbaru, terkini dan tengah MELETOPS skang ni. Kalau uoalls tak percaya meh tengok, usha dan jeling2 pic bawah ni. Pasti tak tahan nak membeli... Checkidout yooo...
Peplum Blouse
Pakaian dan design yang tengah hoottss dan panas-panas skang...sib tak hangus terbakar dek nooonnn :P... dah tentulah PEPLUM kan...
Tak lama lagi nak puasa pas tu dah tentulah nak raya... Ha...sesuai sangat le tu kan. Boleh jenguk2 kat SOFIEYA COLLECTION  ni ada banyakkkk pilihan baju kurung untuk u uoalls kat luar sana. Pilih aje yang mana berkenan di hati.

Baju Kurung Moden Saloma

Baju Kurung Flora

Baju Kurung Marissa
Cantik2 kan.... Mesti teruja sesangat. Bukan itu aje... ade banyakk lagi... So tak mo tunggu lama2 nanti abis semua SOLD OUT. Terjah je trus ke SOFIESYA COLLECTION skang!!! Happy Shopping. <3

Moga2 adelah rezekiku untuk menang hadiah. Aamiin :)

giveaway kecik-kecik

Assalammualaikum
Hari nak join ga ni
TEKAN SINI UnTuK JOIN

 Moga2 ade tuah n rezeki dari Allah untuk menang hadiah. Aamiin :)








Thursday, June 13, 2013

Bertuahnya... saya menang

Assalammualaikum...

Lama dah CiKema tak join ga kat blog. Sekali join haaa...amik, CiKema buat n3 banyak le juga. Adalah dalam 5-6 n3 skali. Hehe...

Result penuh boleh jenguk kat SINI

Alhamdulillah, ade juga yang melekat. Terasa bertuahnya diriku ini. Terima kasih penganjur ga iaitu SHAMIMIE JOHARI. Nanti rajin2lah buat ga lagi yer. :)

SIMPLE GIVEAWAY by Syeeda Saniey



Assalammualaikum...
Join jooommm...





Tarikh Tutup: 27 Jun 2013 
(Besday akak ni dek ...hehe)
Moga2 ade rezeki n tuah untuk menang hadiah. aamiin

Saturday, June 8, 2013

Mini Giveaway by ZakieAzid

Assalammualaikum


Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama

update!!!
DIBATALKAN PASAL ADE SPONSOR TIPU..... 
HUH...sabo ajelah kan

Mini GiveAway By Khairunnisa

Assalammualaikum

 

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama



Mini GiveAway Click! Click! Entry!

Assalamualaikum

Join lagi
tamat hari ni 8 JUN

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama


Segmen 3 Hari Bersama Puan Qalesya

Assalammualaikum...
Jom join segmen ini. Berlangsung 3 hari sahaja !!

Hadiah : Topup RM5 x 10 
Tarikh tamat : 9 Jun 2013 (Ahad) 11 : 59 malam

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama

MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA

Assalammualaikum, join ga ni pula :)
 

tamat: 20 JUNE (sudah tukar daa..)

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama

SIMPLE GA ALVAS-87

Assalammualaikum... 
Join GA lagi


tamat :30 JUNE

Moga2 ade rezekiku dan tuah utk menang hadiah. In sha Allah.. Aameen

Meh join contest kat SINI sama

iNSPIRE bUNNY gIVEAWAY

Assalammualaikum...
Dah lama tak join GiveAway...
Hari ni CiKema nak joinlah.
Jom kite join berJEMAAH :)


tamat:26 JUNE

TAG

Moga2 ade rezeki n tuah untuk menang hadiah. aamiin

Meh join contest kat SINI sama

Thursday, June 6, 2013

BoBoiBoy Contest

Assalammualaikum...
Anak2 minat BoBoiBoy tak? Atau anda sendiri ayah n ibu yang minat. Adik2 korang ke yang suka bangat? Kalau semua dah suka sangaaattt...
Meh ramai2 kite join BoBoiBoy Contest dari LittleKindle.com
Klik je gambar hadiah bawah ni




Moga2 ada tuah dan rezeki dapat menang hadiah banyaakkk sekali dua kali..berkali-kali...Aaamiin :)

Wednesday, April 10, 2013

Tebus dan Menang dari Minyak Yu Yee

Assalammualaikum...
Silalah join beramai2 yer... 
Kena snap2 dulu pic anak with minyak Yu Yee dulu.
Moga2 ade tuah n rezeki untuk menang hadiah. aameen..
Good Luck semua

Klik2 utk terma & syarat.

Thursday, February 14, 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool


Assalamualaikum...

CiKema nak join...

KLIK SINI utk join
tag kawan untuk join sama
by 

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn