Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Monday, July 2, 2012

CONTEST 'SAYA NAK JUGA!


klik banner kalau nak join
tamat pada 7 Julai 2012

hadiah yang bakal dimenangi
 

Saya rasa Blog ‘The Life Of Mansor’s Twin’......... 

biasa2 je...mula2 tengok, tapi bila tengok betul2 wah..derang ni memang comel sesangat. Tak sangka ade twin yang comel macam derang ni. Kalau orangnye dah comel..blog derang pun dah tentulah secomel derang kan...banyak bebenor picca derang...cantik-cantik..hehe

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Jom Umrah dengan HZtours

2 comments:

  1. tq join contest kitaorg....tq apa2 kitaorg akan update kat blog yer psl contest neh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait...harap2 CiKema menang sesuatu. Aminnn

      Delete