Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Friday, June 21, 2013

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik

Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)

'' KLIK HERE TO JOIN ''

Moga2 ade rezeki Akma untuk menang hadiah. Aamiin

Segmen menang hadiah by zakieazid

Assalammualaikum... 
Akak join segmen ni...boleh menang hadiah lagi

Meh le kite join berjemaah
Moga2 ade rezeki untuk menang hadiah. Aamiin

Wednesday, June 19, 2013

SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST

Assalammualaikum

Tertarik dengan hadiah maka CiKema pun join  

Banyak Koleksi Pakaian dari SOFIEYA COLLECTION ni tau. Dan pastinya yang terbaru, terkini dan tengah MELETOPS skang ni. Kalau uoalls tak percaya meh tengok, usha dan jeling2 pic bawah ni. Pasti tak tahan nak membeli... Checkidout yooo...
Peplum Blouse
Pakaian dan design yang tengah hoottss dan panas-panas skang...sib tak hangus terbakar dek nooonnn :P... dah tentulah PEPLUM kan...
Tak lama lagi nak puasa pas tu dah tentulah nak raya... Ha...sesuai sangat le tu kan. Boleh jenguk2 kat SOFIEYA COLLECTION  ni ada banyakkkk pilihan baju kurung untuk u uoalls kat luar sana. Pilih aje yang mana berkenan di hati.

Baju Kurung Moden Saloma

Baju Kurung Flora

Baju Kurung Marissa
Cantik2 kan.... Mesti teruja sesangat. Bukan itu aje... ade banyakk lagi... So tak mo tunggu lama2 nanti abis semua SOLD OUT. Terjah je trus ke SOFIESYA COLLECTION skang!!! Happy Shopping. <3

Moga2 adelah rezekiku untuk menang hadiah. Aamiin :)

giveaway kecik-kecik

Assalammualaikum
Hari nak join ga ni
TEKAN SINI UnTuK JOIN

 Moga2 ade tuah n rezeki dari Allah untuk menang hadiah. Aamiin :)








Thursday, June 13, 2013

Bertuahnya... saya menang

Assalammualaikum...

Lama dah CiKema tak join ga kat blog. Sekali join haaa...amik, CiKema buat n3 banyak le juga. Adalah dalam 5-6 n3 skali. Hehe...

Result penuh boleh jenguk kat SINI

Alhamdulillah, ade juga yang melekat. Terasa bertuahnya diriku ini. Terima kasih penganjur ga iaitu SHAMIMIE JOHARI. Nanti rajin2lah buat ga lagi yer. :)

SIMPLE GIVEAWAY by Syeeda Saniey



Assalammualaikum...
Join jooommm...





Tarikh Tutup: 27 Jun 2013 
(Besday akak ni dek ...hehe)
Moga2 ade rezeki n tuah untuk menang hadiah. aamiin

Saturday, June 8, 2013

Mini Giveaway by ZakieAzid

Assalammualaikum


Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama

update!!!
DIBATALKAN PASAL ADE SPONSOR TIPU..... 
HUH...sabo ajelah kan

Mini GiveAway By Khairunnisa

Assalammualaikum

 

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama



Mini GiveAway Click! Click! Entry!

Assalamualaikum

Join lagi
tamat hari ni 8 JUN

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama


Segmen 3 Hari Bersama Puan Qalesya

Assalammualaikum...
Jom join segmen ini. Berlangsung 3 hari sahaja !!

Hadiah : Topup RM5 x 10 
Tarikh tamat : 9 Jun 2013 (Ahad) 11 : 59 malam

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama

MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA

Assalammualaikum, join ga ni pula :)
 

tamat: 20 JUNE (sudah tukar daa..)

Moga2 ade rezeki dan tuah untuk menang hadiah. Aamiin

Meh join contest kat SINI sama

SIMPLE GA ALVAS-87

Assalammualaikum... 
Join GA lagi


tamat :30 JUNE

Moga2 ade rezekiku dan tuah utk menang hadiah. In sha Allah.. Aameen

Meh join contest kat SINI sama

iNSPIRE bUNNY gIVEAWAY

Assalammualaikum...
Dah lama tak join GiveAway...
Hari ni CiKema nak joinlah.
Jom kite join berJEMAAH :)


tamat:26 JUNE

TAG

Moga2 ade rezeki n tuah untuk menang hadiah. aamiin

Meh join contest kat SINI sama

Thursday, June 6, 2013

BoBoiBoy Contest

Assalammualaikum...
Anak2 minat BoBoiBoy tak? Atau anda sendiri ayah n ibu yang minat. Adik2 korang ke yang suka bangat? Kalau semua dah suka sangaaattt...
Meh ramai2 kite join BoBoiBoy Contest dari LittleKindle.com
Klik je gambar hadiah bawah ni




Moga2 ada tuah dan rezeki dapat menang hadiah banyaakkk sekali dua kali..berkali-kali...Aaamiin :)