Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Wednesday, December 19, 2012

Green Apricot Follow & Menang

Assalamualaikum...

CiKema nak join...
tamat pada 13 Jan 2013
Klik untuk JOIN


Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Thursday, December 13, 2012

GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D

Assalammualaikum...

Lama dah tak join ga...kali ni CiKema nak try join ga dari si manis yang sannteekkk ni (bodek skit..kot2 boleh menang besoorrr...akekeke)

klau Naaakkk sangat JOIN
Nurmujahidah
tamat pada 16 Dis 2012
Hadiah? Tengok tajuk pun dah tau hadiah ape kan...
Cubalah...Kalau ade Rezeki, 
Insya Allah...korang pun boleh menang
Join tau... :)

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Thursday, November 8, 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

klik2 untuk join sama :)
Pengalaman dalam dunia blogging ni memang le xtau nak citer apa. Maklumlah CiKema bukannaye blogger otai aka glamer yer (ikan gelama pun bukan...hehe). Ada blog pun sebenarnya pasal nak join CGL (Contest, Giveaway & Lucky Draw) je. Kendian barulah membawa ke menambah pendapatan sampingan gitu. Buat masa ni xmasyuuukkk sangatlah kan...as mention before i'm not si ikan gelama..hehe...tu yang xberapa ramai yang nak mengadap blog aiii tuuuu...huhu... Dalam sedar xsedar tu dah dekat 3 tahun berblog. Apa yang syiok bila menang banyak hadiah dari ga yang CiKema join. yang xsyiok xde kot. Semuanya lebih kepada motivate diri sendiri untuk dijadikan teladan dan sempadan apabila BW ke blog orang.

Wahhh...panjang lebor plak cite. Tersasul lebih-lebih le pulak yer. Jangan muntah baca udah...Wokey...apa yang CiKema nak kabo..jangan xjoin ga Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com ni tau. 

Kalau sudi follow blog CiKema skali tau..tetiba promote blog sendiri keh keh... Momento AkmaFaizal

Hadiah yang bakal korang dapat kalau join Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee
2. 1 x Perfume sponsor dari www.siezuka.com
3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com
4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com
5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com
6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com
7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com
8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com
9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari FandyzBlog
10. 1 x Perfume Escada Miniature -Island Kiss Limited Edition sponsor dariwww.Alyzafisol.com
11. 2 x Ole - Ole dari Korea
12. 1 x Ole - Ole dari Singapore
14. 3 x Ole - ole dari Pangkor
15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland
16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean
17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty
18. 3 x Note Holder
19. Ole - Ole Dari Beijing

Kalau xjoin memang xdpt apa2 ler..hehe...
Join tau... :)

Wednesday, November 7, 2012

Jom Join Giveaway : Bersama Kleenex, Ini Ceritaku :)


Klik2 untuk join
tamat pada 29 Nov 2012

CiKema pilih cara yang kedua. Kamera xde. Kleenex pun xde. banyak alasan ko..isk isk
tapi  nak join gak kan...hehe
Oleh itu...inilah hasilnyeee


tadaaa


daaa..


mana daaa...




okeh tak? Hentam sajalah. hehe 
Kalau dah ade Kleenex tu nanti CiKema akan join untuk cara yang pertama pulak. 
bukan ke lagi banyak penyertaan lagi banyak peluang untuk menang hadiah.
(statement biasa T&C contest)
Boleh kan...kan...giler tamak...akekeke


Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)

Ada GA sempena Besday Mr. Eqbal Zack. Rugi kalau tak join...sebab, hadiah dia memang kaw-kaw besh sangat. Meh tengok kalau tak caye..
(copy + paste je dari n3 dia)


PRIZES

 TWO[2] winners 
Him/her will receive a Black Wallet and Red Purse by Alain Delon (Original)


FOUR [4] winners

It’s the original miniature from DKNY and RALPH LAUREN!
Join now, because FOUR [4] of you (him/her) will win a bottle!


TEN [10] winners

TEN [10] PARTICIPANTS will receive Eqbal Zack (EZ) Limited Editon Fridge Magnet

Amacam? Joinla ramai2 lagi...manalah tau korang antara yang bertuah tu ye dak? Lagi ramai join lagi meriah ga ni nanti...hehe

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Handmade Bag ct N honey 1st Giveawaypilihan

Assalamualaikum...lama dah CiKema xjoin ga. Kali ni nak try hok ni
klik kalau nak join sama
Kalau lah bertuah badan dan ade rezeki menang nanti, CiKema nak pilih beg ni. Cantik kan...nampak keayuan apabila memakainye. Walaupun CiKema ni Mak Budak...tapi sekali sekala nak jugak bergaya ...tak gitu?. Hehe
pilihan CiKema

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Friday, October 19, 2012

Menang Hadiah dari MakBed


Rezeki + Tuah = Menang. Alhamdulillah...syukur. CiKema menang hadiah dari MakBed. Memang tak sangka kerana penyertaan di hari terakhir untuk MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The MessTekaan pun belasah je plak tu...hampir tepat dengan jawapan sebenar. 

sila klik utk tumbesaran
xpun klik SINI pun bole juga

inter frame wt hadiah yg blom buka 
Hadiah dah selamat sampai. Ini antara hadiah yang CiKema terima paling pantas gitu. Dapat2 je dari posmen Pos Laju, Kak Firzanah cam tau-tau je terus cakap cengini : "Amik gambar Bu..." (memang nak amik pic pun time tu) tau plak dia baca apa yang ade dalam fikiran ibu dia ni...hehe 


Mesti nak jadi model kecil ibu :)

Layannnzzz je la pic Kak Firzanah yang memang suka jadi model barang yang ibu selalu dapat dari pakcik Posmen or Pos Laju. Hehe

Kak Firzanah yang merasa dulu
Eh...boleh ke budak umur 3 tahun minum ayor Collagen tu? Bila cakap kat Kak Firzanah ni untuk perempuan je. Dia jawap...Kak Firzanah pun perempuan juga...Adeh..betul le tu, tapi bukan gegirl cam Kak Firzanah...bila tak bagi kang..nak melalak je. Sabo ajelah..


♥ Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semoga rezekimu tidak putus-putus buat kami :) 
♥ Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn 

Contest Secret Recipe

Kalau minaaatt sangat ngan Lisa Surihani, Tomok dan Beto Kushairy. Apa kate join contest ni

fb Secret Recipe Malaysia
Selamat Mencuba. 

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn



Thursday, October 18, 2012

GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera

klik banner ni utk join

tag kawan ramai2 utk join sama

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Gieyana Giveaway ~Saya Mahu!


kite join GA ni jom
.
.
.
klik banner ni klau nk join sama
tamat 19 Okt 2012
Saya Mahu menang dalam giveaway ini kerana....

saya memang mahukan Perfume Oil seperti ni
tak pernah cuba pun lagi
Tapi kalau dapat memang berbaloi sekali
Terima kasih le pada penganjur ga ni

eh..macam dah menang pulak..akeke
CiKema memang tak pernah beli or pakai perfume oil ni
Kalau pernah pakai pun, masa zaman sekolah dulu je
tu pun member punya...sian kan

Biasanya memang CiKema tak beli perfume
Selalu dapat bila mak/adik yang hadiahkan
bila dah kawin ni, suamilah yang hadiahkan
tapi tak pernah pulak nak beli kat Body Shop
huhu

Okeh..saye memang nak menang..
TQ

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

GSC Silver Jubilee Celebration


klik GSC Contest klau nak join

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Monday, October 8, 2012

Giveaway By Izwan


Hari Isnin yang mendamaikan ini
kite join GA ni
.
.
.
izwan+giveaway
klik banner klau nk join
tamat pada 16 Okt 2012
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Friday, October 5, 2012

Hadiah2 Menang GA

thanks buat semua penganjur ga yang pernah CiKema join/menang seblom ni. Sorry xinform pasal dah terima hadiah dari u all. Tapi ade juga yang CiKema dah siap-siap SMS. Cuma skang ni nak kasi credit pasal bagi hadiah2 tu pada CiKema. Suka sangat tau. Antaranya...

thanks to FIDA
FM dari Cameron Highlands.

thanks to EKIN
Ekin ni salah seorang penganjur tukang sponsor untuk ga CiKema iaitu ga dari akmarwati.com. Dia bermurah hati nak bagi hadiah yang dia sponsor tu iaitu brooch. Dia bagi extra lagi, button angry bird untuk anak2 CiKema. Terima kasih banyak-banyak yer Ekin.. :)

thanks to Caah
Tiket diskaun night safari Taiping dan FM dari Bandung.

thanks to http://izzahlt.blogspot.com/
Riben dan Owl Book Mark.

thanks to Aisyah dan Ieka
 Bracelet tajaan dari Zaralyla Shop.

thanks to www.alyzafisol.com
Satu-satunya kad raya yang CiKema terima pada raya tahun ni. Dah lama orang tak bagi kad raya. Dapat sekali FM dari Kemboja. :)


Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semoga rezekimu tidak putus-putus buat kami :)
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn