Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Thursday, November 8, 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

klik2 untuk join sama :)
Pengalaman dalam dunia blogging ni memang le xtau nak citer apa. Maklumlah CiKema bukannaye blogger otai aka glamer yer (ikan gelama pun bukan...hehe). Ada blog pun sebenarnya pasal nak join CGL (Contest, Giveaway & Lucky Draw) je. Kendian barulah membawa ke menambah pendapatan sampingan gitu. Buat masa ni xmasyuuukkk sangatlah kan...as mention before i'm not si ikan gelama..hehe...tu yang xberapa ramai yang nak mengadap blog aiii tuuuu...huhu... Dalam sedar xsedar tu dah dekat 3 tahun berblog. Apa yang syiok bila menang banyak hadiah dari ga yang CiKema join. yang xsyiok xde kot. Semuanya lebih kepada motivate diri sendiri untuk dijadikan teladan dan sempadan apabila BW ke blog orang.

Wahhh...panjang lebor plak cite. Tersasul lebih-lebih le pulak yer. Jangan muntah baca udah...Wokey...apa yang CiKema nak kabo..jangan xjoin ga Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com ni tau. 

Kalau sudi follow blog CiKema skali tau..tetiba promote blog sendiri keh keh... Momento AkmaFaizal

Hadiah yang bakal korang dapat kalau join Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee
2. 1 x Perfume sponsor dari www.siezuka.com
3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com
4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com
5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com
6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com
7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com
8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com
9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari FandyzBlog
10. 1 x Perfume Escada Miniature -Island Kiss Limited Edition sponsor dariwww.Alyzafisol.com
11. 2 x Ole - Ole dari Korea
12. 1 x Ole - Ole dari Singapore
14. 3 x Ole - ole dari Pangkor
15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland
16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean
17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty
18. 3 x Note Holder
19. Ole - Ole Dari Beijing

Kalau xjoin memang xdpt apa2 ler..hehe...
Join tau... :)

2 comments:

  1. Jom join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  2. hai,jom join dua GA gempak ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete