Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Friday, October 19, 2012

Menang Hadiah dari MakBed


Rezeki + Tuah = Menang. Alhamdulillah...syukur. CiKema menang hadiah dari MakBed. Memang tak sangka kerana penyertaan di hari terakhir untuk MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The MessTekaan pun belasah je plak tu...hampir tepat dengan jawapan sebenar. 

sila klik utk tumbesaran
xpun klik SINI pun bole juga

inter frame wt hadiah yg blom buka 
Hadiah dah selamat sampai. Ini antara hadiah yang CiKema terima paling pantas gitu. Dapat2 je dari posmen Pos Laju, Kak Firzanah cam tau-tau je terus cakap cengini : "Amik gambar Bu..." (memang nak amik pic pun time tu) tau plak dia baca apa yang ade dalam fikiran ibu dia ni...hehe 


Mesti nak jadi model kecil ibu :)

Layannnzzz je la pic Kak Firzanah yang memang suka jadi model barang yang ibu selalu dapat dari pakcik Posmen or Pos Laju. Hehe

Kak Firzanah yang merasa dulu
Eh...boleh ke budak umur 3 tahun minum ayor Collagen tu? Bila cakap kat Kak Firzanah ni untuk perempuan je. Dia jawap...Kak Firzanah pun perempuan juga...Adeh..betul le tu, tapi bukan gegirl cam Kak Firzanah...bila tak bagi kang..nak melalak je. Sabo ajelah..


♥ Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semoga rezekimu tidak putus-putus buat kami :) 
♥ Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn 

No comments:

Post a Comment