Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Thursday, October 4, 2012

Win Resident Evil | IMAX 3D ticket


Alhamdulillah...Ada menang lagi ...ni pula menang tiket wayang One pass of Resident Evil:Retribution giveaway

pic from http://iluvcontest.blogspot.com/
thanks to Sherry Go untuk tiket yang satu itu. En. Pejal yang gi tengok. Nak tengok beramai-ramai cerita ni tak sesuai untuk kanak-kanak le plak. Jadi CiKema soh En. Pejal  je yang menonton sorang2 sabtu lepas... CiKema ngan anak2 gi shopping..hehe... boleh review ulasan dari En.Pejal tentang Resident Evil ni kat SINI

Macam tiket wayang ni...kadang2 xbole nak join/claim sangat...pasal selalunya akan dapat 2 tiket je. Bila 2 tiket tu yang xsyioknyeee...bukan demand ke apa...anak ade 4, kalau semua xpergi atau xdapat menonton sekali memang xbest. Jadi kalau nak join kena pakai id CiKema ngan en. Pejal skali. Insya Allah kalau ade rezeki, semua dapat pergi sekali. Hehe

Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Semua ni rezeki anak2ku jua. :)
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn

No comments:

Post a Comment