Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Wednesday, October 3, 2012

Menang di FB

Sekarang ni CiKema banyak join like & share kat FB. Mudah je. Kalau ada rezeki adolah. Kalau xdo tu, just let go and forget je. Alhamdulillah, syukur gak kalau dah memang rezeki adelah dapat juga 2 atau 3 hadiah. Antaranya...

syukur Alhamdulillah dapatlah hadiah bernilai RM500
Walaupun hadiah blom dapat lagi tapi CiKema tetap nak say thanks pada penganjur SuMiey Trd & Collection. Peraduan masih berjalan lagi. Kalau nak join silalah join untuk pusingan ke-2 pula yer.


Berikutnya menang cash juga...
CiKema salah seorang pemenang
thanks Golden Horse Cosmetics.

Xpasti cash tu dah di bank in ke blom, tetiba je bank CiKema ada masalah. Mungkin dah lama xbuat apa2 transaksi tu yang dia mogok. Nak cek kat ATM xde kesempatan lagi. Harap-harap dah masuk lah.

*update 6 Okt 2012* dah ade dlm bank pun..thanks :)

Lagi...
thanks to Amal Creative
Bantal ni dah lama sangat dapat. Sebelum kelahiran anak ke 4 CiKema iaitu Aqmar Farihah lagi. Sori lambat credit kat blog dan inform yang dah terima. Tapi cam dah inform melalui SMS..tak pelah..janji CiKema Suka ngan bantal ni..Cantik dan menarik. Kalau korang nak tempah untuk letak nama pun bole. Cari je Amal Creative kat FB.

Firzanah suka ngan bantal nombor ni


Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah. Rezekimu xputus-putus. Semua ni juga rezeki anak2ku juga. :)
Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah lagi. Aminn

1 comment:

  1. salam cikkema.Alhamdulilah,rezeki yg xpernah putus tuk cik kema ya.K.atie blm pernah menang kat FB...tingin gak tp kdg2 malas nk join:D

    ReplyDelete