Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Thursday, October 18, 2012

Gieyana Giveaway ~Saya Mahu!


kite join GA ni jom
.
.
.
klik banner ni klau nk join sama
tamat 19 Okt 2012
Saya Mahu menang dalam giveaway ini kerana....

saya memang mahukan Perfume Oil seperti ni
tak pernah cuba pun lagi
Tapi kalau dapat memang berbaloi sekali
Terima kasih le pada penganjur ga ni

eh..macam dah menang pulak..akeke
CiKema memang tak pernah beli or pakai perfume oil ni
Kalau pernah pakai pun, masa zaman sekolah dulu je
tu pun member punya...sian kan

Biasanya memang CiKema tak beli perfume
Selalu dapat bila mak/adik yang hadiahkan
bila dah kawin ni, suamilah yang hadiahkan
tapi tak pernah pulak nak beli kat Body Shop
huhu

Okeh..saye memang nak menang..
TQ

Moga2 ada tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

No comments:

Post a Comment