Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Wednesday, June 19, 2013

SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST

Assalammualaikum

Tertarik dengan hadiah maka CiKema pun join  

Banyak Koleksi Pakaian dari SOFIEYA COLLECTION ni tau. Dan pastinya yang terbaru, terkini dan tengah MELETOPS skang ni. Kalau uoalls tak percaya meh tengok, usha dan jeling2 pic bawah ni. Pasti tak tahan nak membeli... Checkidout yooo...
Peplum Blouse
Pakaian dan design yang tengah hoottss dan panas-panas skang...sib tak hangus terbakar dek nooonnn :P... dah tentulah PEPLUM kan...
Tak lama lagi nak puasa pas tu dah tentulah nak raya... Ha...sesuai sangat le tu kan. Boleh jenguk2 kat SOFIEYA COLLECTION  ni ada banyakkkk pilihan baju kurung untuk u uoalls kat luar sana. Pilih aje yang mana berkenan di hati.

Baju Kurung Moden Saloma

Baju Kurung Flora

Baju Kurung Marissa
Cantik2 kan.... Mesti teruja sesangat. Bukan itu aje... ade banyakk lagi... So tak mo tunggu lama2 nanti abis semua SOLD OUT. Terjah je trus ke SOFIESYA COLLECTION skang!!! Happy Shopping. <3

Moga2 adelah rezekiku untuk menang hadiah. Aamiin :)

No comments:

Post a Comment