Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Tuesday, August 27, 2013

"GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"

Assalammualaikum dan Selamat Hari Raya buat semua.
Moh kite join ga ni
Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

34 comments:

  1. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan kak Ummi. Saya dh singgah blog akak tu. Hebatnya akak berpantun. Suke tau..hehe :)

      Delete
  2. goodluck :) dr GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  3. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok akak dah baca Farisha...sedang berBW n membalas kunjungan ni. Hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Amboi!!! banyaknye link.. In Sha Allah akak cuba menjejak ke sana :)

      Delete
  5. Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah!!! ni pun sama.. Ok ok..nnt akak cuba dtg n join mana yg mampu ek :)

      Delete
  6. Jm join GA ni :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow...banyak tu, klau menang mmg syiok..boleh sangat bayar hutang PTPTN ku..akekeke :)

      Delete
  7. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry sama je smua wanie..apa2 pun thanks sudi singgah :)

      Delete
  8. nisa singgah follow sini.. good luck!!
    jemput singgah blog usang ni.. ada banyak ga yg ohsem!!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.h

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey..thanks follow..akak pun dh follow sama. good Luck yer :)

      Delete
  9. wid2 BW & follow...

    dri GA yang sama... gd luck ^_^

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

    ReplyDelete
  10. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  11. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  12. Hi . kita singgah sini . Hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Akma.. tSania singgah balik dan folow... :D

    ReplyDelete
  14. Good luck yaw kak dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    jom join ☆
    http://www.mojatcerewet.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html

    ReplyDelete
  15. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, joinlah GA nie sekali yea,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  17. salam kema....moga ada rezeki kita utk cik teddy besar ni ye :)

    ReplyDelete
  18. balas kunjungan dari segmen yg sama ...
    good luck ! :)

    ReplyDelete
  19. balas kunjungan dari segmen yg sama ..
    good luck ! :)

    ReplyDelete
  20. gud luck dear~ dr segmen yang sama

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yg sama^^

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete