Tabung Anak2

Blog AkmaFaizal

Monday, August 5, 2013

Tulis dan Menang by Delima Home

Assalammualaikum.. mari kite join berjemaah yer. Kalau nak menang hadiah kenalah join kan. Kalau tak join, memang tak boleh menang la..hehe

Delima Home 
apa ni? 1st time CiKema masuk sebab nak join contest. tapi setelah digodek2 website Delima Home ni, barulah Cikema tau serba serbi sikit tentang Delima Home ni. Jual barangan rumah terutamanya perabut dari ruang tamu rumah hinggalah ke laman rumah. Kiranya segala tentang rumah ade di jual kat situ.

Selain itu, Delima Home juga boleh bagi idea untuk dekorasi kat umah kita. Kalau dah boring kan..bolehlah tukar style. Cekedout je kat website Delima Home.

meh kite tengok antara produk Delima Home.

Photo: Fantasy Bedroom for your Smart Kids
Shop now : http://goo.gl/yh4mHf
Fantasy Bedroom for your Smart Kids

Photo: Seri Raya . Arfan Wooden Dining Set, 8 Seater, Cappucino
http://goo.gl/vCUAY

Check out more Raya Promotion at : http://goo.gl/xDbJ7
Seri Raya . Arfan Wooden Dining Set, 8 Seater, Cappucino


Photo: Clock . Starlight Stainless Steel Clock
http://goo.gl/H352J

More interesting designs at : http://goo.gl/1v1jq
Clock . Starlight Stainless Steel Clock
Photo: Get a beautiful curtain for Raya decoration
Shop now : http://goo.gl/UbU0u
Get a beautiful curtain for Raya decoration
haaa... macam2 lagilah ada kat Delima Home ni. Memang rambang matalah kalau tengok. Semua cantik-cantik tau. Kalau nak dan teruja sangat dengan apa jua perabut yang ada, sila2lah jenguk ke Delima Home. Korang boleh pilih mana satu yang berkenan di hati. Dah pilih2, bayar then diorang akan hantar ke rumah. Dah tak payah nak tawaf semua shopping complex yang ado. Tak delah penat berjalan di tengah kota...di tengah paneh ye dak. Jimat masa dan tenaga gitu. Klik2 je...trus dihantar ke rumah. Mudah kan

Okeh..kalau nak shopping barangan rumah, boleh terjah je mana2 link di bawah ni. 
Selamat shopping. Selamat Hari Raya buat semua. :)


CiKema pun nak shopping ni. tatata... ;)

No comments:

Post a Comment